U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Even voorstellen...

Ik ben Nathalie de Heer-Heiboer, geboren in 1987, getrouwd, drie dochters, wonend in Veenendaal en christen. 

 

Vanaf dat ik 4 was heb ik met veel plezier op school gezeten en nog steeds volg ik graag cursussen of een opleiding. Ik gun ook anderen plezier op school of het voor hun werk is of als leerling. Mijn hart ligt in het onderwijs en het werken met mensen. 

 

Ik houd van creatieve ideeën bedenken en die uitvoeren, organiseren, lesgeven, met oprechte aandacht luisteren, zelf leren en anderen een leerervaring geven. Ik ben nuchter, bied graag een luisterend oor en stel graag vragen waardoor je aaan het denken wordt gezet. 

 

In mijn eigen gezin heb ik gemerkt dat met plezier naar school gaan geen vanzelfsprekendheid is. Eén van mijn dochters kwam in groep 1 elke dag met chagrijnig en boos gedrag uit school, het was een lastige tijd. Uiteindelijk bleek dit een ontwikkelingsvoorsprong. Door deze ervaring heb ik hart gekregen voor (hoog)begaafde kinderen (en hun ouders) om hen verder te begeleiden en te coachen als ze even vastlopen. 

 

In deze zoektocht heb ik veel gelezen en kwam ik ook in aanraking met het individueel onderwijskundig onderzoek. Ik werd enthousiast van dit instrument en ben ook deze opleiding gaan volgen om kinderen te helpen die vastlopen op school, hetzij door te kijken naar een mogelijke ontwikkelingsvoorsprong, hetzij doordat er op een ander gebied een uitdaging is. Benieuwd naar mijn studies, opleidingen en werkervaring, bekijk dan mijn LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/nathalie-de-heer-heiboer-9a927a165/

 

Zoals te zien is op de site, ben ik verder ook met van allerlei coach-, theologische en onderwijskundige gerichte dingen bezig. Kan ik iets voor jou, uw kind, uw kerk of uw school betekenen? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!